Nieuwe pand Thermo Fisher aanwinst voor werkgelegenheid regio

Nieuwe pand Thermo Fisher aanwinst voor werkgelegenheid regio

Kansen voor technische branche

Thermo Fisher Scientific is wereldleider op het gebied van het faciliteren van de wetenschap. Zij openden in mei een nieuwe klinische en commerciële ultrakoude faciliteit in de EU en kozen daarbij voor Bleiswijk. Hiermee breidt het zijn netwerk in Europa uit om de ontwikkeling van geavanceerde therapieën te helpen versnellen. Hun diensten bestaan uit onder andere end-to-end ondersteuning voor cel- en gentherapieën, biologische geneesmiddelen, antilichamen en vaccins.

𝗪𝗲𝗿𝗸𝗴𝗲𝗹𝗲𝗴𝗲𝗻𝗵𝗲𝗶𝗱 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝘁𝗲𝗰𝗵𝗻𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝗲 𝗯𝗿𝗮𝗻𝗰𝗵𝗲

Op donderdag 30 mei was wethouder Jan Iedema namens het Werkgeversservicepunt Zuid-Holland Centraal aanwezig bij de opening van het nieuwe pand om de waardering voor de goede samenwerking te tonen. Jan Iedema: “De werkgelegenheid die dit nieuwe pand met zich meebrengt, zorgt voor een extra impuls voor medewerkers met een technologische achtergrond om zich aan onze regio te binden”. Naast Jan Iedema was ook Patrick Verhoef, directeur van Werkbedrijf De Binnenbaan en bestuurslid van VNO-NCW Oostland, aanwezig op de opening.

Molly Flick, vice president en general manager van bioservices & specialty logistics sprak met trots over het bedrijf: “De opening van deze geavanceerde faciliteit ter ondersteuning van de ontwikkeling van cel- en gentherapieën en andere biologische geneesmiddelen, in combinatie met onze bewezen staat van dienst op het gebied van het beheer van waardevolle materialen, plaatst ons in een ongeëvenaarde positie om onze wereldwijde klanten te helpen bij de ontwikkeling van innovatieve therapieën”.

𝗗𝘂𝘂𝗿𝘇𝗮𝗮𝗺 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗻𝗲𝗺𝗲𝗻

Ter ondersteuning van Thermo Fisher Scientific's streven naar duurzaamheid en het wereldwijde doel om in 2050 netto-nul-uitstoot te bereiken, gebruikt de vestiging in Bleiswijk 15% zonne-energie en werkt volledig gasloos, voorziet in duurzame verwarming en koeling met milieuvriendelijke elektrische warmtepompen en maakt gebruik van ultramoderne warmteterugwinningstechnologie.

𝗘𝗲𝗻 𝘃𝗿𝗮𝗮𝗴 𝗼𝗳 𝗯𝗲𝗵𝗼𝗲𝗳𝘁𝗲 𝗮𝗮𝗻 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀𝘁𝗲𝘂𝗻𝗶𝗻𝗴?

Het WerkgeverServicepunt Zuid-Holland Centraal (WSP ZHC) is hét loket waar u als werkgever terecht kunt voor personeelsvraagstukken en arbeidsmarktinformatie. Opent u als werkgever ook een nieuw pand of heeft u andere arbeid gerelateerde vraagstukken? Neem dan gerust contact met ons op via https://wspzhc.nl.

Samenwerkingspartners