Partners van WSP ZHC

WSP ZHC werkt samen met de volgende partners:

Eures

EURES voor het werven over de grens. EURES ondersteunt werkgevers wanneer zij nieuw personeel willen werven binnen de Europese Unie. EURES staat voor European Employment Services, een Europees netwerk dat werken en werven over grenzen heen bevordert. EURES helpt in heel Europa werkzoekenden aan een baan en werkgevers aan personeel. Meer weten? Neem contact op met EURES adviseur Marleen Houtman via marleen.houtman@uwv.nl of 06-25216953.

Lees meer

Het Leerwerkloket

Het Leerwerkloket adviseert iedereen met een vraag over leren en werken. Wil je meer weten over kansrijke beroepen, om- of bijscholing of over opleidingen en cursussen? Een adviesgesprek is kosteloos en vrijblijvend. Meld je aan via de website of kom langs op één van de maandelijkse spreekuren.

Lees meer

RMT Zuid-Holland Centraal

Het RMT werkt actief samen met andere organisaties om werkzoekenden, zelfstandig ondernemers en starters ondersteuning te geven bij het vinden van (nieuw) werk. Dit kan bijvoorbeeld door samen te kijken naar kansen in een nieuwe sector, hulp bij een volgende sollicitatie of omscholingsmogelijkheden. Werkgevers in zwaar weer worden door het RMT ondersteund bij het zoeken van oplossingen en nieuwe kansen voor personeel.

Lees meer

 

Samenwerkingspartners