Veel belangstelling voor Meet & Greet banenafspraak

Veel belangstelling voor Meet & Greet banenafspraak

Afgelopen maandag 7 oktober gingen zo'n twintig werkgevers uit onze regio tijdens de Meet & Greet Banenafspraak in gesprek met ruim 75 enthousiaste werkzoekenden. Deze Meet & Greet werd speciaal georganiseerd om de werkzoekenden de kans te geven in relatieve rust een gesprek te voeren met de werkgevers. Er waren schotten geplaatst tussen de tafeltjes waardoor er minder afleiding en onrust was tijdens de gesprekken. De aanwezige werkgevers ondernemen vanuit een sociaal hart en staan daardoor open voor werknemers met afstand tot de arbeidsmarkt. We zijn bijzonder blij met de opkomst bij dit evenement met de speciale opzet!

Op naar de 125.000 banen! Doet u ook mee?

Het was alweer de 4e editie van de Meet & Greet Banenafspraak en wethouder Jan Iedema (Gemeente Zoetermeer) gaf bij de opening het startsein voor de Maand van de 1000 voorbeelden waarbij elk jaar in november aandacht wordt besteed aan inclusief ondernemen en de successen die daarbij worden geboekt. De overheid heeft als doel gesteld om samen met het bedrijfsleven voor het einde van dit jaar 125.000 extra banen te realiseren (www.opnaarde125000.nl). Doe ook mee met de Maand van de 1000 voorbeelden: https://lnkd.in/eQaifedV

Wij werken samen aan meer werkenden

De banenmarkt werd ook dit keer georganiseerd door het Werkgeversservicepunt Zuid-Holland Centraal (WSP ZHC) in samenwerking met het UWV voor werkgevers, Werkbedrijf De Binnenbaan en de Gemeente Zoetermeer, Gemeente Leidschendam-Voorburg, Gemeente Pijnacker-Nootdorp, Gemeente Lansingerland, Gemeente Voorschoten en Gemeente Wassenaar.

ᴏᴘ ᴅᴇ ꜰᴏᴛᴏ'ꜱ:
✔️ Wethouder Jan Iedema van gemeente Zoetermeer
✔️Jolanda Wieringa Euwen van de Stichting Fokus Exploitatie/Wonen
✔️Harold Berfelo van GreenFox Social Return
✔️Politie
✔️Majka van Veen van de Rijksoverheid

Onder andere ook nog aanwezig: Herenbos, Teamwerk Participatiediensten, Pernu en Stichting RataPlan.

Fotograaf: Patricia Munster

Ook de politie heeft een tafel

Jolanda Wieringa-Euwen van Stichting Fokus Wonen

Harold Berfelo van GreenFox Social Return

Majka van Veen van de Rijksoverheid

 

Samenwerkingspartners