Werkgevers en werkzoekenden vinden elkaar op de Banenmarkt

Werkgevers en werkzoekenden vinden elkaar op de Banenmarkt

Veel kennismakingen op de Banenmarkt in Zoetermeer

Dinsdag 11 juni was er weer een banenmarkt in Zoetermeer. De banenmarkt wordt georganiseerd door WSP ZHC in samenwerking met UWV, Werkbedrijf De Binnenbaan, Gemeente Lansingerland, Gemeente Pijnacker-Nootdorp, Gemeente Zoetermeer, Gemeente Leidschendam-Voorburg, 🟢 Leerwerkloket Zuid-Holland Centraal en RMT ZHC. Om 10 uur staat er al een rij werkzoekenden voor de deur die graag kennis willen maken met de werkgevers en hun vacatures.

𝗧𝗶𝗽𝘀 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗖𝗩 𝗲𝗻 𝗽𝗿𝗼𝗳𝗲𝘀𝘀𝗶𝗼𝗻𝗲𝗹𝗲 𝗳𝗼𝘁𝗼 🖼
Naast kennismaken met werkgevers konden bezoekers ook hun cv laten oppoetsen en een professionele foto laten maken door Patricia Munster voor op hun CV. Meer dan 300 werkzoekenden en 43 bedrijven waren op de markt aanwezig, uit verschillende branches en sectoren. De zalen van Dekker Zoetermeer waren goed gevuld en overal zag je werkgevers en werkzoekende met elkaar in gesprek. Hopelijk hebben deze gesprekken een basis gelegd voor een vervolggesprek. Dit najaar is de volgende Banenmarkt.

𝗠𝗲𝗲𝗿 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁𝗶𝗲 ℹ
Heb je nog een vraag naar aanleiding van de banenmarkt of wil je graag een persoonlijk gesprek als werkgever of als werkzoekende, neem dan contact op met Werkbedrijf De Binnenbaan of WSP ZHC. Zij helpen je graag verder! 👈

Samenwerkingspartners