Voorlichting Werken bij de Marine
12 maart

Voorlichting Werken bij de Marine

12 maart 2024, 10:00 - 12:00
Einsteinlaan 10, 2719EP Zoetermeer

Voorlichting Werken bij de Marine

Heb jij (minimaal) een vmbo-diploma op zak én talent voor techniek? En wil je die skills graag inzetten voor vrede en veiligheid wereldwijd? Kom dan naar de infodag over de Technische Dienst van de Marine en ontdek je mogelijkheden!

Een technisch bedrijf als de Marine kan niet zonder een professionele Technische Dienst. Samen met je teamgenoten ben je als technicus daarom verantwoordelijk voor alle (elektro)technische installaties aan boord van een marineschip. Denk bijvoorbeeld aan voortstuwingsinstallaties, energievoorzieningsinstallaties, radarsystemen en wapensystemen.

Programma
Tijdens de infodag krijg je alles te horen over de (voor)opleidingen, de verschillende technische functies en aan welke (fysieke en conditionele) eisen je moet voldoen. Heb je tussendoor vragen? Stel ze gerust! Heb je de smaak te pakken, dan kun je tot slot ook direct solliciteren bij het sollicitatieloket.

Aanmelden
Wil je ontdekken of werken bij de Technische Dienst van de Marine bij jou past? Klik hier om je aan te melden voor deze voorlichting.

Samenwerkingspartners